Контактирај не

NIELSEN

Рампо Левката 12
1000 Скопје
Македонија

+38923062810


НОВИНАРСКИ БАРАЊА

За сите медиjа барања,
Ве молиме контактирајте maja.martinoski@nielsen.com

ПОМОШ ЗА ПАНЕЛИ

Панелисти на Нилсен,
Ве молиме испратете 
arbresha.gavazi@nielsen.com